ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Εγκαταλείπει οριστικά το Hollywood o Brad Pitt;

Τέλος εποχής για τον διάσημο ηθοποιό;

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες μέρες μετά την δημόσια εμφάνιση του Brad Pitt  με τη νέα του σύντροφο Ines de Ramon στο Μεξικό, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και πάλι στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, χάρη στα επαγγελματικά του και πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της απόφασής του να πουλήσει το μεγαλύτερο μερίδιο που είχε στην εταιρεία παραγωγής ταινιών, Plan B.

Με αυτή του την κίνηση ο διάσημος ηθοποιός πυροδότησε τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει οριστικά το Hollywood.

Να θυμίσουμε ότι την εταιρεία  Plan B την είχε ιδρύσει στο παρελθόν με την πρώην σύντροφό του και πλέον, καλή του φίλη,  Jennifer Aniston και μέχρι πρόσφατα κατείχε το 60% της.

Όπως αποκαλύπτουν πηγές του ξένου Τύπου, αυτό το διάστημα ο ηθοποιός επιδιώκει να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά παό τα φλας της δημοσιότητας, ενώ άλλες πηγές στο Page Six σημειώνουν ότι ο ηθοποιός σκοπεύει να συνεχίσει την υποκριτική, αλλά μόνο σε ρόλους που τον ενθουσιάζουν.

Και ενώ ίσως το τέλος του στην υποκριτική να έρχεται σταδιακά, δεν πρόκειται να συμβεί και πολύ σύντομα καθώς ως γνωστό, ο ίδιος έχει αναλάβει αρκετά projects, όπως για παράδειγμα η ταινία "Formula 1" που ετοιμάζει μαζί με τον Lewis Hamilton.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση