ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

Είναι γεγονός! Το ''La Casa de Papel'' επιστρέφει και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ!

Ήταν η σειρά φαινόμενο, ήταν η ληστεία του αιώνα. Το ''La Casa de Papel' έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2017 με το πρώτο μέρος, με το δεύτερο να ακολουθεί τον Απρίλιο του 2018. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού όλη η Ευρώπη είχε εθιστεί και ήταν πλέον επίσημο: το ''La Casa de Papel'' είναι η σειρά - φαινόμενο του 2018. 

Όλοι υποστήριζαν τους οκτώ ληστές στην προσπάθεια τους να τυπώσουν 2 δισ. ευρώ και όλοι ήθελαν να βγουν νικητές. Και τα κατάφεραν αν και με μερικές απώλειες. Η Tokyo έγινε το απρόσμενο, εναλλακτικό It Girl της Ευρώπης, το ''La Casa de Papel'' έγινε η μη-αγγλόφωνη με τα περισσότερα streams στο Netflix και όλοι απλά περιμένουμε το τρίτο μέρος της σειράς, που θα βρει τους εναπομείναντες ληστές, τον Profesor, την Monica και την αστυνομικό (που τώρα πια είναι με το μέρος τους) σε νέες περιπέτειες. 

Και εκεί που νομίζαμε πως θα περιμένουμε έναν αιώνα μέχρι το τρίτο μέρος, σκάει ένα τρέιλερ, που τρέιλερ δεν το λες αλλά σε παίρνει πίσω σε όλους τους λόγους που λατρέψαμε τη σειρά. 

Σε αυτό το τέλος πάντων teaser που κυκλοφόρησε, ο Profesor μπαίνει μέσα σε μια αποθήκη, λίγο μετά έρχεται η Tokyo και ακολουθεί το υπόλοιπο καστ που συναντά εκεί τους παραγωγούς, τους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες με σκοπό να κάνουν το πρώτο διάβασμα του νέου σεναρίου. 

Η έκπληξη έρχεται λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος αφού βλέπουμε τον Berlin να κάνει... ''shhh'' στην κάμερα, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο πως ίσως επιστρέψει ζωντανός στα νέα επεισόδια. 

Δείτε το:  

Και όσο δεν έχουμε ιδέα για το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια ή το πότε θα κυκλοφορήσουν, ας δούμε ξανά το μοντάζ από το φινάλε του δεύτερου μέρους, που δείχνει τον τρόπο που ξέφυγαν οι πρωταγωνιστές από το διαμέρισμα του Profesor. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
la casa de papel  |  tokyo  |  berlin  |  profesor  |  ursula corbero  |  netflix  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση