ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στροφή καριέρας για τον Tom Ford

Θα σκηνοθετήσει μία μαύρη κωμωδία.

Μαρία Καραμάνου

Μετά από μια πολυετή παρουσία στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ο διάσημος Tom Ford αποφάσισε να πουλήσει το ομώνυμο brand του στον όμιλο Estée Lauder Companies για το αστρονομικό ποσό των 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Air Mail, ο Tom αποκάλυψε ότι δεν αναζητά να κάνει κανένα πισωγύρισμα. Αντιθέτως, εστιάζει το ενδιαφέρον του στην επόμενη φάση της καριέρας του, καθώς ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας σκοτεινής κωμωδίας μετά από μια αναγκαία περίοδο ανάπαυσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σχεδιαστής δήλωσε, «Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να πάρω έναν ύπνο. Ο πατέρας μου πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID και ο Ρίτσαρντ έφυγε από τη ζωή. Ο πρώτος μου σύντροφος, Ίαν, πέθανε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Πούλησα την εταιρεία μου. Μετακόμισα. Χρειάζομαι μερικούς μήνες για να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί και μετά να αρχίσω να γράφω».

Ο Τοm αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει μια σκοτεινή κωμωδία ως το επόμενο του κινηματογραφικό έργο, διότι πιστεύει ότι αντικατοπτρίζει τη φύση της ζωής. Κατά την άποψή του, η ζωή είναι γεμάτη αντιφάσεις και πόνο, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει και μια παράδοξη πλευρά. Πιστεύει ότι μόνο μέσα από μια κωμική προσέγγιση μπορείς να αντιμετωπίσεις τη ζωή και να επιβιώσεις.

Μάλιστα, έχει προηγουμένως σκηνοθετήσει τις ταινίες "A Single Man" και "Nocturnal Animals", οι οποίες θεωρεί ότι ήταν τα πιο διασκεδαστικά έργα που έχει κάνει στη ζωή του. Επιπλέον, αναφέρει ότι επιθυμεί να αναπτύξει μια δεύτερη καριέρα. Αντί να εμπλακεί στις χρηματοοικονομικές πτυχές του brand του, αφήνει την επιχείρηση να λειτουργεί ανεξάρτητα από την παρουσία του, επιτρέποντας στο brand να υπάρχει ανεξάρτητα από τον ίδιο.

Καθώς ο Ford προχωρά στην προσωπική του εξέλιξη προς το Hollywood, η επιχείρησή του, που αξίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, θα αναλάβουν ο Zezel, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και ο Peter, ο διευθυντής δημιουργικού της μάρκας Tom Ford. Ο Tom είναι βέβαιος ότι και οι δύο θα συνεχίσουν να οικοδομούν την κληρονομιά του brand του και θα διατηρήσουν την αξιοπιστία και την επιτυχία που έχει αποκτήσει.

Όσον αφορά το επόμενο εγχείρημά του, η σκοτεινή κωμωδία που ετοιμάζει βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια ανάπτυξής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tom ford  |  news  |  movies  |  dark comedy  |  Τομ Φορντ  |  νέα  |  ειδήσεις  |  hollywood  |  gossip  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση