ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Πρίγκιπας Harry: Τι ήταν αυτό που ζήτησε για να παρευρεθεί στη στέψη του πατέρα του;

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare», αλλά και το ντοκιμαντέρ που έκανε με την σύζυγό του Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry έκανε ακόμη χειρότερη την σχέση που είχε με την οικογένειά του, καθώς έκανε μια σειρά αποκαλύψεων τόσο στο βιβλίο όσο και στο ντοκιμαντέρ.

Παρόλα αυτά όμως ο πρίγκιπας harry φαίνεται ότι θα παρευρεθεί στην τελετή στέψης του πατέρα του Βασιλιά Κάρολου Γ’, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Μάϊο, με την σύζυγό του. Ωστόσο η παρουσία του ζευγαριού στους εορτασμούς μετά την τελετή, παραμένει ακόμη άγνωστη, καθώς ο πρίγκιπας δεν έχει απαντήσει στην πρόσκληση.

Ο πρίγκιπας όμως φαίνεται να έχει ένα αίτημα προκειμένου να εμφανιστή στην τελετή στέψης του πατέρα του. με αυτόν να ζητά από τον Βασιλιά και τον αδελφό του πρίγκιπα William να κάνουν το πρώτο βήμα για να τον προσεγγίσουν, κάτι που δεν έκαναν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του.

«Ο Harry ήταν πολύ ξεκάθαρος και δεν πρόκειται να έρθει στην Αγγλία, αν νιώσει, ότι η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο τοξική, όσο ήταν κατά τη διάρκεια του πλατινένιου ιωβηλαίου και της κηδείας της βασίλισσας. Είπε, ότι θέλει, να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του και να δεχτεί την πρόσκλησή τους, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει αλλάξει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση