ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Blake Lively και Ryan Reynolds: Δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να στηρίξουν τα παιδιά στο Ισραήλ

Παράλληλα, υποστηρίζουν καλλιτέχνες στο Hollywood μετά την απεργία.

Μαρία Καραμάνου

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν επιδείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους έναντι θεμάτων που αφορούν παιδιά, και έχουν αποφασίσει να προσφέρουν οικονομική υποστήριξη σε αιτίες που θεωρούν σημαντικές.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, αυτή τη φορά δωρίσανε ένα εκατομμύριο δολάρια στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) για να στηρίξουν παιδιά στο Ισραήλ και τη Γάζα.

Στο παρελθόν, η Lively και ο Reynolds έχουν κάνει δωρεές ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο Συμβούλιο του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς και 500 χιλιάδες δολάρια στον οργανισμό Water First Education & Training Inc, ο οποίος εξασφαλίζει πρόσβαση σε καθαρό νερό για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Πρόσφατα, προσέφεραν ακόμη έναν γενναιόδωρο χρηματικό συνδρομή στο πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης του SAG-AFTRA Foundation για καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς η απεργία των ηθοποιών συνεχίζεται στο Hollywood.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι οι πρώτοι διάσημοι που δημοσίως προσφέρουν οικονομική στήριξη στο Ισραήλ και τη Γάζα, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζεται και ο αριθμός των θυμάτων συνεχίζει να αυξάνεται.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση