ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Andrew Lambrou: Ήταν στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου

Όλα όσα αποκάλυψε για τις στιγμές που βίωσε.

Μαρία Καραμάνου

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, Andrew Lambrou, βρέθηκε στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου. Παρευρέθηκε ως καλεσμένος σε ένα μεγάλο πάρτι στο Τελ Αβίβ, όχι πολλές ώρες πριν ηχήσουν οι σειρήνες προειδοποίησης του πολέμου. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια λεπτομερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας τα γεγονότα που βίωσε στο Ισραήλ. Ευτυχώς, κατάφερε να αποχωρήσει από τη χώρα και να επιστρέψει με ασφάλεια.

Ο ίδιος δήλωσε πως, «Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, στις 5 Οκτωβρίου πήγα στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για ένα σόου. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά στο Ισραήλ. Όλοι με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, οι θαυμαστές μου μίλησαν στο δρόμο και ήμουν με στήριξαν και μου έδειξαν την αγάπη τους όταν εμφανίστηκα Live».

Και συνέχισε λέγοντας, «Την επόμενη μέρα είχα τη χαρά να βρίσκομαι στο στούντιο με μερικούς απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους και είχα μια από τις πιο όμορφες ηχογραφήσεις. Είχα πρόγραμμα να είμαι στο Ισραήλ μόνο για 2 ημέρες. Την τελευταία μέρα στις 6 το πρωί άρχισαν οι σειρήνες του πολέμου. Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε, όλο αυτό ήταν πολύ νέο για μένα. Φυσικά φοβήθηκα και ήμουν σε σοκ».

Αποκάλυψε ότι, «Ήμουν απίστευτα τυχερός που ήμουν σε μια από τις μοναδικές πτήσεις που δεν ακυρώθηκαν εκείνο το βράδυ. Το αεροδρόμιο ήταν τίποτα λιγότερο από χάος και οι άνθρωποι έτρεχαν σε αποθήκες κάθε φορά που ηχούσαν οι σειρήνες καθώς εκτοξεύονταν πύραυλοι με στόχο το αεροδρόμιο. Το να ζήσεις κάτι τέτοιο, όμως, από πρώτο χέρι ήταν πολύ τραυματικό και φοβάμαι για όσους πρέπει να ζήσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Κανείς δεν πρέπει να ξυπνά με τον φόβο για το τι μπορεί να συμβεί στον εαυτό του ή στα αγαπημένα του πρόσωπα. Έζησα για λιγότερο από 24 ώρες αυτήν την κατάσταση και ένιωσα αβοήθητος».

Και έκλεισε λέγοντας, «Μετά από αυτή την εμπειρία, πέρασα μερικές μέρες στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας όπου είχα την ευκαιρία να σκεφτώ πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Προσεύχομαι ότι μια μέρα, κάθε άτομο από κάθε μέρος του κόσμου μπορεί να ζήσει ειρηνικά. Η ειρήνη ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ο στόχος, όχι οι χαμένες ζωές. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και ευχαριστώ όλους τους followers μου για τα μηνύματα, ενώ συνέβαινε αυτό» έγραψε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση