ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Bill Gates: ''Τα παιδιά μου κατανοούν την απόφασή μου''

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, γι' αυτό είναι φυσικό να έχουμε όλοι μία απορία: ''Ποιος θα τον κληρονομήσει;''

Ο λόγος για τον Bill Gates που, σύμφωνα με το Forbes, έχει περιουσία που ξεπερνά τα $80 δισεκατομμύρια. Παρά τον μεγάλο του πλούτο όμως, τα παιδιά του δεν θα τον κληρονομήσουν όταν πεθάνει. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, όλη του η περιουσία είναι δεσμευμένη να δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα παιδιά του είναι περήφανα για αυτή του την απόφαση.

"Δεν είναι υπέρ των παιδιών να έχουν αυτά τα τεράστια ποσά. Στρεβλώνουν όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν για να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία", είπε, για τα παιδιά του. 

Ο Gates και η σύζυγός του Μelinda, έχουν τρία παιδιά, την 20χρονη Jennifer, τον 17χρονο Rory και την 14 ετών Phoebe και το μόνο που θα τους εξασφαλίσει είναι μια καλή εκπαίδευση έτσι ώστε να ξεκινήσουν τη δική τους πορεία. 

Ωστόσο διευκρίνισε πως θα υπάρχει πάντα ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας το οποίο δεν θα επιτρέψει ποτέ στα παιδιά του να μην έχουν πόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση