ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ben Affleck: Έβαλε όρο στην Jlo για να είναι μαζί

Ο όρος που έθεσε μετά την επανασύνδεση τους και τελικά δεν τήρησε.

Μαρία Καραμάνου

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Η σχέση τους έχει διανύσει δύσκολες στιγμές, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα. Παρόλο που πολλές λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό, φαίνεται ότι ένας από τους δύο δεν επιθυμεί να αναλύσει την εμπειρία τους δημοσίως.

Σε ένα απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», που προβλήθηκε στο Prime Video, ο Ben Affleck αποκαλύπτει την ένταση που είχαν στην αρχή της επανασύνδεσής τους. Παρόλο που δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το τι ακριβώς αποκάλυψε ο ηθοποιός, αυτό αναμφίβολα προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά στην πορεία της σχέσης τους.

«Όταν τα ξαναβρήκαμε, είπε «Άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μία σχέση στα social media», θυμάται ο Ben Affleck όταν αποφάσισαν να είναι και πάλι ζευγάρι. «Έπειτα, κάπως συνειδητοποίησα πως δεν ήταν δίκαιο αυτό που ζήτησα. Είναι σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο και να λες 'Λοιπόν, εμένα δεν μου αρέσει το νερό'». 

Ο Ben Affleck φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι η προσέγγιση του δεν ήταν ρεαλιστική για μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, καθώς η Lopez έχει εκατοντάδες εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Έτσι, κατέληξε ότι πρέπει να συμβιβαστεί σε θέματα στα οποία διαφωνεί. Αυτή είναι μια διαδικασία που ακολουθούν πολλά ζευγάρια προκειμένου να διατηρήσουν μια ευτυχισμένη σχέση. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «είμαστε απλά δύο άνθρωποι με διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται».

Παράλληλα, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Jennifer Lopez με τίτλο «This Is Me... Now», το οποίο εμπνεύστηκε από τη σχέση της με τον Ben Affleck. Ωστόσο, στο ντοκιμαντέρ της, η JLo σημειώνει ότι ο σύντροφός της δεν αισθάνεται απόλυτα άνετα με το να είναι η μούσα του. 

«Δεν πιστεύω ότι νιώθει πολύ άνετα που κάνω όλο αυτό. Αλλά με αγαπά, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνις και θα με στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη μουσική που κάνω...δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άνετος με το να είναι η μούσα του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση