ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Beckam: Η συμφωνία του με την AliExpress

Η συμφωνία που έκανε με αφορμή το Euro 2024

Μαρία Σάββα

Ο David Beckham υπέγραψε συμφωνία για να γίνει παγκόσμιος πρεσβευτής της AliExpress, της διαδικτυακής πλατφόρμας λιανικής του κινεζικού τεχνολογικού γίγαντα Alibaba. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού τουρνουά Euro 2024 στη Γερμανία τον επόμενο μήνα. Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε το ποσό που θα καταβληθεί στον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, τον Μάρτιο η AliExpress σύναψε αποκλειστική συνεργασία πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου με την UEFA, που διοικεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Beckham θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας "Score More" της AliExpress, η οποία θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

«Η AliExpress βοηθά τους φιλάθλους να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο UEFA EURO 2024 αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους μεγάλα έπαθλα καθώς η δράση λαμβάνει χώρα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Beckham.

Η AliExpress προστίθεται σε άλλες μεγάλες κινεζικές εταιρείες που χρηματοδοτούν το Euro, όπως η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων BYD και ο κολοσσός ηλεκτρονικών ειδών Vivo. Από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, ο Beckham έχει συνεργαστεί με πολλές μάρκες και μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τη λίστα πλουσίων της Sunday Times, ο Beckham και η σύζυγός του, Victoria, έχουν συνολική περιουσία ύψους 581,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το Euro 2024 αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Συνολικά 2,7 εκατομμύρια εισιτήρια διατέθηκαν για το τουρνουά, το οποίο θα διαρκέσει από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου σε 10 πόλεις, μεταξύ των οποίων το Μόναχο και το Αμβούργο. Σύμφωνα με την UEFA, το Euro 2020 είχε συνολικό ζωντανό τηλεοπτικό κοινό 5,2 δισεκατομμυρίων ατόμων παγκοσμίως, με τον τελικό, όπου η Αγγλία έχασε στα πέναλτι, να παρακολουθείται από 328 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
David Beckham  |  Euro  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  celebs  |  showbiz  |  Aliexpress

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση