ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Άντζελα Δημητρίου: Έκανε μήνυση στον κουμπάρο της

Αυτός είναι ο λόγος

Μαρία Σάββα

Η Άντζελα Δημητρίου πρόσφατα δήλωσε ότι όλα είναι τέλεια στην οικογένειά της, επιβεβαιώνοντας ότι η παρεξήγηση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έχει επιλυθεί. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει ξεχάσει τα σχόλια του κουμπάρου της κόρης της, Γρηγόρη Εκμαλιάν, κατά τη διάρκεια της οικογενειακής διαμάχης.

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου επιβεβαίωσε την αποκατάσταση των σχέσεων με την κόρη της και σχολίασε τη μήνυση κατά του Γρηγόρη Εκμαλιάν, διευκρινίζοντας ότι αφορά μόνο τη δήθεν αμοιβή που έλαβε για συνέντευξή της στο περιοδικό OK!. Στη συνέντευξη αυτή, η Άντζελα Δημητρίου είχε περιγράψει τα γεγονότα της διαμάχης με την κόρη και τον γαμπρό της στην Αμερική.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είχε μιλήσει σε πολλές εκπομπές, όπως το «Fay's Time», για το παρασκήνιο του τσακωμού στην Αμερική, λέγοντας ότι ο γαμπρός της Άντζελας ήταν αυτός που κανόνιζε τις συνεργασίες και τις περιοδείες της, ενώ προσπαθούσε να ελέγξει τα έξοδά της. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια. Πρέπει κάποια στιγμή να πατήσει φρένο. Πριν φύγει για την Αμερική, αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα και δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες κουβαλούσε ο γαμπρός της. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη της, τότε ήταν καλή».

Ο κουμπάρος του ζευγαριού είχε επίσης δηλώσει: «Γνωρίζω τα πάντα και γι' αυτό βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν χρειάζομαι την έγκριση της Όλγας ή της Άντζελας, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι δίπλα στην Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, στις δύσκολες στιγμές της. Την αγαπώ σαν αδερφή μου και την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους συμφιλιώσω γιατί είμαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει».

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είχε επίσης επισημάνει: «Υπήρχε ένα κύκλωμα γύρω από την Άντζελα για χρόνια, και ο γαμπρός της προσπαθούσε να βάλει τάξη. Της έβαλαν λόγια και επαναστάτησε εναντίον των παιδιών». Είχε προσθέσει ότι: «Τα λεφτά είναι δικά της, αλλά πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις. Αυτή τη στιγμή, μετά από μια τεράστια καριέρα, θα έπρεπε να έχει μια βίλα αξίας 50 εκατομμυρίων και άλλα 20 εκατομμύρια στην τράπεζα, αλλά λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Πονάω που τα λέω αυτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση