ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Βασίλισσα: ''Ο Harry και η Meghan δεν μπορούν να πουλούν τους εαυτούς τους ως royals''

Άλλο ένα πλήγμα για τους Sussex

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική; Οι δύο τους εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν τον τίτλο Sussex Royal για το branding τους και εκεί λοιπόν που το ζευγάρι πίστεψε πως όλα κυλούν ομαλά... το σχέδιό τους μόλις ναυάγησε. Ο λόγος; Θα πρέπει να αλλάξουν πλάνα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα  της Daily Mail θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον τίτλο αυτό - αφού απλούστατα δεν είναι royals!

Λογικό. Η βασίλισσα λοιπόν μετά από αρκετή σκέψη και μακροπρόθεσμες συζητήσεις με ανώτερους υπαλλήλους κατέληξε ότι δεν υπάρχει λόγος για την βασιλεία να επιτρέψει στους δύο να πουλούν τον εαυτό τους ως royals. 

Να θυμίσουμε πως ο Harry και η Meghan χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στην νέα και ιδιαίτερα δημοφιλή ιστοσελίδα τους, όπως και στο Instagram τους. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, οι δύο τους επιδίωκαν να καταχωρήσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, βιβλία και διδακτικό υλικό. Την ίδια μάλιστα στιγμή, είχαν στο μυαλό τους την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης: το Sussex Royal, το ίδρυμα του δούκα και η δούκισσα του Sussex. 

Μετά όμως από τα νέα που σίγουρα θα τους στεναχωρήσουν, είναι σαφές πως θα πρέπει να "επανατοποθετηθούν". Να αναφέρουμε όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση