ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες των Σάσεξ μετά το Megxit είναι γεγονός!

Χαλαροί και χαμογελαστοί έφτασαν στον Καναδά

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν είχατε απορία πώς πέρασε η Meghan Markle και ο Harry την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτές οι νέες φωτογραφίες ήρθαν να σου δώσουν μια απάντηση, εν μέρη. To πολυσυζητημένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από φωτογράφους να βγαίνουν από εμπορικό αεροπλάνο στις 14 Φεβρουαρίου, και έτσι μάς έδωσαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά το Megxit. 

Οι Σάσεξ, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν κατά την έξοδό τους από αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο του Καναδά, με μικρό αριθμό ανδρών ασφαλείας,  χωρίς τον μικρό Archie και μάλιστα κουβαλούσαν οι ίδιοι τις βαλίτσες τους γιατί πλέον είναι κοινοί θνητοί. 

Από τότε που ανακοινώθηκε το Megxit - και προκλήθηκε ο μεγάλος βασιλικός χαμός - είχαμε δεί μια παπαράτσι φωτογραφία της Markle σε πάρκο στον Καναδά να περπατά χαλαρά με τον σκύλο της, και μια κακής ποιότητας παπαράτσι φωτογραφία του Harry σε έξοδό του από αεροπλάνο όταν έφτασε πρώτη φορά στον Καναδά. 

Αξίζει να πούμε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που πέτασαν με εμπορική πτήση, μιας και στο παρελθόν είχαν δεχτεί πολλές κριτικές για τη χρήση προσωπικού τζετ για τις μετακινήσεις τους, ενώ παράλληλα προωθούσαν την προστασία του περιβάλλοντος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  megxit  |  meghan markle  |  harry  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση