ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Tom Hanks δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το ίδιο και η Rita Wilson.

newsroom must

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Rita Wilson αποκάλυψε ότι ούτε εκείνη, αλλά ούτε και ο Tom Hanks έχουν εμβολιαστεί ακόμα για τον απλούστατο λόγο ότι προηγούνται άλλοι ηλικιακά.

 "Άκουσα για πρώτη φορά στη ζωή μου 'δεν είσαι μεγάλη αρκετά'. Κι είπα "ok, θα το δεχτώ'”. Είμαστε στη σειρά τώρα γιατί τόσοι πολύ άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Wilson εξήγησε ότι εκείνη και ο Hanks είχαν αντισώματα κι ήταν "εκπληκτικό, γιατί ήξερες ότι είχες μια μικρή προστασία”. Όπως είπε "το εμβόλιο βοηθά τόσους πολλούς ανθρώπους. Το να βλέπεις τους ανθρώπους να αγκαλιάζονται για πρώτη φορά σε ένα χρόνο, παππούδες να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους, ανθρώπους να αγκαλιάζουν τους γονείς τους, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο”.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Tom Hanks και η Rita Wilson ήταν από τους πρώτους διάσημους που αποκάλυψαν ότι ήταν θετικοί στον ιό, ενώ βρισκόντουσαν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του ηθοποιού και η Wilson έκανε περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ.

Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία τους  ενημερώνοντας το κοινό τους για την εξέλιξη της ασθένειας. Όπως είχαν αποκαλύψει τότε είχαν ήπια συμπτώματα, ενώ ο Hanks είχε συμμετάσχει και στην έρευνα για τον ιό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση