ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Αυτή η ταινία είναι η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Julia Roberts

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι μια ταινία που αποπνέει ένα μυστήριο, κυρίως λόγω του τρέιλερ της. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραγωγές, το τρέιλερ του ''Ben is Back'' δεν αποκαλύπτει τίποτα απολύτως για την πλοκή της ταινίας. 

Το ''Ben is Back'' επικεντρώνεται στην επιστροφή του 19χρονου Ben Burns (Lucas Hedges) στο σπίτ, παραμονές Χριστουγέννων. Η μητέρα του (Julia Roberts), τον υποδέχεται ανακουφισμένη και συγκινημένη, όμως πρέπει να προσέχει έτσι ώστε να μείνει καθαρός. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες, νέες αλήθειες έρχονται στο φως, και η αγάπη της για τον γιο της δοκιμάζεται στην προσπάθεια της να τον κρατήσει ασφαλή. 

Με αυτή την ταινία η Julia Roberts πρόκειται να κάνει ένα δυναμικό comeback, μετά από χρόνια όπου διατηρούσε ένα πιο χαμηλό προφίλ στα κινηματογραφικά δρώμενα. Ωστόσο, ελάχιστες είναι οι πληροφοριες γι' αυτή την ταινία. 

Όπως βλέπετε κι εσείς, το τρέιλερ αποκαλύπτει μόνο τη στιγμή της επανασύνδεσης μητέρας και γιου. Παρότι η στρατιγική της εταιρείας (του να μην αποκαλύπτουν πολλά) επαινέθηκε, είναι ακόμα άγνωστο το ακριβές στόρι που θα παρακολουθήσουμε. Γι' αυτό και μόνο, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση