ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Άντρεα Ν. Παναγή: Η ανάρτηση για την επέτειο της

Οι τρυφερές φωτογραφίες που μοιράστηκε από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή, γνωστή χορεύτρια, γιόρτασε την Τετάρτη 29 Μάϊου τα δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Παναγή. Σε αυτή την ξεχωριστή επέτειο, η Άντρεα επέλεξε να μοιραστεί τις ευτυχισμένες στιγμές του γάμου τους μέσω ενός συγκινητικού post στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Άντρεα ανάρτησε φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου τους, συνοδευόμενες από τη φράση, «29.05.2022 i still DO everyday, Always & Forever». Αυτή η φράση υπογραμμίζει την συνεχιζόμενη αγάπη και δέσμευσή της προς τον σύζυγό της, δείχνοντας πως τα συναισθήματά της παραμένουν αμετάβλητα και ισχυρά με το πέρασμα του χρόνου.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άντρεα από το μυστήριο είναι γεμάτες συναίσθημα, αποτυπώνοντας στιγμές ευτυχίας και ρομαντισμού. Το ζευγάρι φαίνεται να λάμπει από χαρά, με την αγάπη και την αφοσίωση να διακρίνονται στα πρόσωπά τους. Οι εικόνες αυτές έλαβαν πλήθος θετικών σχολίων από τους followers της Άντρεας, που έσπευσαν να τους ευχηθούν και να εκφράσουν τη χαρά τους για την επέτειο του ζευγαριού.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση