ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Αντρέα Κυριάκου - Μαρία Κορτζιά: Μάς ξεναγούν στα στολισμένα σαλόνια τους

Ποια από τις δύο fashionistas πέτυχε την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση;

Τα Χριστούγεννα αποτελούν η αγαπημένη γιορτή όλων μας - ή τουλάχιστον των περισσότερων, καθώς κάθε χρόνια τέτοια εποχή αφηνόμαστε στη μαγεία τους και νιώθουμε ξανά παιδιά. Μετρώντας αντίστροφα πλέον και θέλοντας να μπούμε στο πνεύμα των ημερών, ξεκινήσαμε την εορταστική διακόσμηση της οικίας μας. Ανάμεσα σε εμάς και δύο από τα αγαπημένα μας fashion girls, η Μαρία Κορτζιά και η Άντρεα Κυριάκου.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Μαρία, όσο και η Άντρεα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μάς έδειξαν μερικά στιγμιότυπα από το στολισμένο τους σαλόνι και όχι απλώς μάς εντυπωσίασαν, αλλά κατάφεραν με τις ικανότητές τους, να μάς επνεύσουν.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, από πλευράς της η Μαρία Κορτζιά πέτυχε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας διάφορων ειδών στολίδια στις αποχρώσεις του λευκού, του κόκκινου και του χρυσού, μπάλες που έδιναν την ψευδαίσθηση χιουνιού, ενώ το highlight του deco της ήταν τα χειροποίητα στολίδια στα οποία ήταν χαραγμένα τα ονόματα των δύο της αγοριών. Εξίσου γλυκιά πινελιά, είναι τα στολίδια που τοποθέτησε στο κάτω μέρος του δέντρου και μεταξύ αυτών είδαμε έναν Άγιο Βασίλη και έναν καριοθραύστη.

Η Άντρεα τώρα επένδυσε επίσης σε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που δίνει την αίσθηση του χιονισμένου, με τις κλασικές αποχρώσεις της περιόδου να επικρατούν. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πινελιές που είδαμε είναι το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη που χρησιμοποίησε στην κορυφή και τα χειροποίητα στολίδια, που μεταξύ αυτών έγραφαν "Love" και "Home".

Βλέποντας την διακόσμηση που πέτυχαν οι δύο τους, παραδεχόμαστε πως μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest, ενώ όσον αφορά στο ερώτημα ποια τα κατάφερε καλύτερα, να σας πούμε πως απάντηση δεν υπάρχει αφού και οι δύο τους εντυπωσίασαν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση