ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η δήλωση του Maddox για τον πατέρα του

Δέσποινα Άσπρου

H αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει πολλά, μα πάρα πολλά, για την οικογένεια Jolie – Pitt... σε σημείο που “σηκώσαμε τα χέρια ψηλά” και πλέον δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Το μόνο σίγουρο όμως είναι το ότι όλα τα μέλη της οικογένειας, αποφεύγουν να μιλάνε για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Πρόσφατα όμως, ο νέος φοιτητής βιοχημείας, Maddox Jolie – Pitt, δέχτηκε μερικές ερωτήσεις από έναν paparazzi για την οικογένειά του και οι απαντήσεις του “έβαλαν ξανά φωτιά”.

Σύμφωνα με τον Ξένο Τύπο, όταν ο Maddox δέχεται την ερώτηση ‘αν ο πατέρας του πρόκειται να τον επισκεφθεί στην πανεπιστημιούπολη του Yonsei University στην Νότια Κορέα’, όπου σπουδάζει εκείνος απαντά: "Δεν ξέρω για αυτό, [δεν ξέρω] τι συμβαίνει".

Και αν νομίζετε πως η συζήτηση τελείωσε, κάνετε λάθος. Ο paparazzi ρώτησε ‘αν η σχέση του με τον πατέρα του έχει τερματιστεί’ και ο Maddox απάντησε απλώς "Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει".

Και εδώ τίθεται το ερώτημα “τι συμβαίνει τελικά”; Ό,τι και αν συμβαίνει, μόνο αυτοί το γνωρίζουν. Το μόνο σίγουρο όμως είναι το ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους.

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση