ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Cristiano Ronaldo: Έρχεται αντιμέτωπος με μαστίγωμα λόγω μοιχείας

Ποινή για τον Cristiano Ronaldo στο Ιράν, είναι δυνατόν να συγχωρεθεί;

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει μια φημολογούμενη περίπτωση όπου ο Cristiano Ronaldo αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με μαστίγωμα την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Ιράν, λόγω μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψή του εκεί τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, αναφορές από την Mundo Deportivo αναφέρουν ότι ιρανικά μέσα ενημέρωσης διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι υπάρχει μια μήνυση εναντίον του διάσημου ποδοσφαιριστή από πλευράς πολλών δικηγόρων στη χώρα, με αίτηση ποινής που ανέρχεται σε 99 βουρδουλιές, λόγω της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος είναι σε σχέση του με την Georgina Rodriguez, επισκέφθηκε την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, με την ομάδα Al-Nassr για ένα παιχνίδι ενάντια στη Persepolis στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του ασιατικού Champions League.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνάντησε την Ιρανή ζωγράφο Fatima Hamimi, η οποία είχε φτιάξει έναν πίνακα ειδικά για αυτόν. Αναφέρεται ότι ο Ronaldo φιλησε τη ζωγράφο στο μάγουλο και της χάρισε μια υπογεγραμμένη φανέλα. Ταυτόχρονα, συναντήθηκαν για μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζονται, με αποτέλεσμα αυτή η φωτογραφία να προκαλέσει οργή στους ιρανούς δικηγόρους.

Στο ιρανικό νομικό σύστημα, η επαφή ενός άνδρα με μια γυναίκα μπορεί να ερμηνευθεί ως παραβίαση της ισλαμικής νομοθεσίας, παρόμοια με τη μοιχεία. Η Fatima Hamimi, που, σύμφωνα με αναφορές, είναι "κατά 85% παράλυτη" και είναι μεγάλη θαυμάστρια του Cristiano Ronaldo, συνάντησε τον ποδοσφαιριστή κατά την επίσκεψή του στο Ιράν.

Σύμφωνα με το ιρανικό δίκτυο Sharq Emroz, που αναφέρεται από την Mundo Deportivo, η ιρανική δικαιοσύνη αντέδρασε γρήγορα στη φωτογραφία του Ronaldo με την Hamimi και τον καταδίκασε σε μια ποινή 99 βουρδουλιών για την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει στο Ιράν.

Η ομάδα Al-Nassr συμμετέχει στη φάση των ομίλων του ασιατικού Champions League και ανήκει στον όμιλο Ε μαζί με την ιρανική Persepolis, την Al-Duhail από το Κατάρ και την Istiklol από το Τατζικιστάν.

Αν και δεν θα επιστρέψει στο Ιράν στην τρέχουσα φάση της διοργάνωσης, υπάρχει η πιθανότητα ότι, αν προκριθεί στους επόμενους γύρους της διοργάνωσης, ο Cristiano Ronaldo ενδέχεται να χρειαστεί να επισκεφτεί ξανά το Ιράν. Υπάρχουν αναφορές που υποδηλώνουν ότι σε αυτήν την περίπτωση, ο Ronaldo ενδέχεται να συλληφθεί από τις Αρχές του Ιράν για να τελέσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca, η ποινή θα μπορούσε να αναθεωρηθεί από έναν δικαστή αν κριθεί ότι "οι ενέργειες δεν αξίζουν ποινική τιμωρία ή αν ο Cristiano Ronaldo εκφράσει μεταμέλεια." Σημειώνεται ότι ο Ronaldo διατηρεί σχέση με τη Rodriguez από το 2016 και έχουν δύο παιδιά μαζί, την Alana Martina και την Bella Esmeralda. Η Rodriguez είναι, επίσης, μητέρα των τριών άλλων παιδιών του, του Cristiano Jnr, καθώς και των διδύμων Eva και Mateo, οι οποίοι γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση