ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Αλέξια: Οι ευχές που έλαβε από την Πρώτη Κυρία

«Χρόνια πολλά καλή μας Αλέξια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Αλέξια Βασιλείου, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της Κύπρου, αποφάσισε να γιορτάσει τα 60ά της γενέθλια επιστρέφοντας στη γενέτειρά της, την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο από την πόλη, αναρωτώμενη για τις φωτογραφίες που βλέπει και τις ιστορίες πίσω από αυτές. Εκφράζοντας την επιθυμία της να περάσει την ημέρα των γενεθλίων της στην πόλη που τη γέννησε, περπάτησε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας μπροστά από το λύκειο Ελληνίδων.

Η ίδια δήλωσε, «Φωτογραφίζονται. Ήθελα να ήξερα τι φωτογραφίζουν; Τις αναμνήσεις τους; Ξέρουν την ιστορία; Ξέρουν ποιος το έκτισε; Είμαι η Αλέξια Βασιλείου και σήμερα που είναι η ημέρα των γενεθλίων μου, ήθελα να την περάσω στην Αμμόχωστο, στην πόλη που με γέννησε. Περπατήσαμε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, μπροστά από το λύκειο Ελληνίδων».

Η επίσημη ευχή για τα γενέθλιά της ήρθε από την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά, η οποία ευχήθηκε στην Αλέξια πολλή αγάπη, υγεία και δύναμη. Μάλιστα, της είπε, «Χρόνια πολλά καλή μας Αλέξια. Με αγάπη, υγεία και δύναμη». 

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση