ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Cillian Murphy: Μίλησε για το φαινόμενο «Barbenheimer»

«Οι ταινίες βοήθησαν η μία την άλλη στο box office», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Το φαινόμενο «Barbenheimer» αναφέρεται στη συγκυρία όπου δύο διαφορετικές ταινίες, η μία με τίτλο «Barbie» και η άλλη «Oppenheimer», κυκλοφόρησαν την ίδια ημέρα και προκάλεσαν μια φρενίτιδα στην αγορά εισιτηρίων καθώς χιλιάδες θαυμαστές έτρεχαν να τις δουν στο σινεμά. Ο Cillian Murphy, γνωστός ηθοποιός, περιέγραψε το «Barbenheimer» ως μια υπέροχη στιγμή για τον κινηματογράφο.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην ταινία «Oppenheimer», ανέφερε ότι η τάση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας σχεδιασμένης στρατηγικής μάρκετινγκ, αλλά ήταν αυθόρμητη.

Όταν ρωτήθηκε αν οι δύο ταινίες βοήθησαν η μία την άλλη στα έσοδα του box office, ο Murphy επιβεβαίωσε, «Ναι, το έκαναν. Και αυτό ήταν μια εξαιρετική στιγμή για τον κινηματογράφο». 

Στη συνέχεια τόνισε, «Πιστεύω ότι είναι και οι δύο υπέροχες ταινίες και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές. Και νομίζω ότι ήταν υπέροχο, δεν ήταν κάποια εκπληκτικά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ από το στούντιο. Ήταν άνθρωποι, ξέρετε, ήταν το διαδίκτυο και οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτό το πράγμα Barbenheimer και, ναι, ήταν μια υπέροχη στιγμή για τον κινηματογράφο».

Η ταινία «Barbie» έχει συγκεντρώσει έσοδα ύψους 1,44 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office παγκοσμίως, ενώ το φιλμ «Oppenheimer» έχει εισπράξει 956 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο ταινίες είναι υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αναμένεται δε η τελική ανακοίνωση να γίνει στις 10 Μαρτίου. Παρ' όλα αυτά, ο Murphy εξήγησε ότι προσπαθεί να μην επιτρέψει στα βραβεία να επηρεάσουν τις ερμηνείες του.

«Ξέρω ότι όλοι το λένε αυτό, αλλά ποτέ κάνεις μια ταινία σκεπτόμενος τα βραβεία» είπε. «Δεν το κάνουμε αυτό. Είναι αδύνατο να κάνουμε μια ταινία με αυτόν τον τρόπο» τόνισε.

«Όμως, όταν μια ταινία συνδέεται με το κοινό όπως η συγκεκριμένη, έχει με έναν τρόπο που κανείς μας δεν θα μπορούσε να προβλέψει,  είναι εξαιρετικά κολακευτικό και είναι υπέροχο να το βλέπεις αυτό» ανέφερε στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση