ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Βασιλιάς Κάρολος: Διαγνώστηκε με καρκίνο

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του μονάρχη.

Μαρία Καραμάνου

Η Βασιλική Οικογένεια ανακοίνωσε σήμερα 5 Φεβρουαρίου ότι ο Βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καλοήθη υπερπλασία προστάτη πριν από περίπου μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, εντούτοις, διαπιστώθηκε μια μορφή καρκίνου. Σήμερα, ο Βασιλιάς ξεκίνησε θεραπευτικό πρόγραμμα και οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ επισημαίνει ότι ο Βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να μοιραστεί αυτή τη διάγνωση με το κοινό προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εικασίες και εκφράζει την ελπίδα ότι η ενημέρωση αυτή θα συνεισφέρει στην κατανόηση όσων πλήττονται από τον καρκίνο. Ο Βασιλιάς ευχαρίστησε τους γιατρούς για τη γρήγορη παρέμβαση και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που έλαβε.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου που διαγνώστηκε στον Βασιλιά Κάρολο, ενώ υπογραμμίζει ότι παραμένει «απόλυτα θετικός» για τη θεραπεία του. Ο 75χρονος μονάρχης επέστρεψε στο Λονδίνο από το Σάντριγχαμ και δεν χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο για την πρώτη θεραπεία του σήμερα.

Τον περασμένο Σαββατοκύριακο, ο βασιλιάς πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια του εμφάνιση μετά την εξιτήριο, παρευρισκόμενος σε θεία λειτουργία στο Σάντριγχαμ, χαιρετώντας το πλήθος.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασης του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη υπερπλασία προστάτη, παρατηρήθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η αυτού μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών και οι γιατροί τον συμβούλευσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε αυτή την περίοδο η αυτού μεγαλειότητα θα συνεχίσει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το ταχύτερο δυνατό.

Επέλεξε να κοινοποιήσει τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κόσμου για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση