ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Αγνώριστη η Madonna στα Grammy: Έγινε θέμα συζήτησης στο Twitter

Τα σχόλια των θαυμαστών της στο Twitter

Ζωή Τουτουντζίδου

Η χτεσινή βραδιά των βραβείων Grammy ήταν αναμφισβήτητα αρκετά ενδιαφέρουσα για πολλούς λόγους. Από την μία βραβεύτηκε για πρώτη φορά τρανς καλλιτέχνης και από την άλλη η Beyonce έσπασε το ρεκόρ του καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία. Υπήρξε ωστόσο μία εμφάνιση που έγειρε αρκετά ερωτήματα και δίχασε τα social media, και δεν είναι άλλη από την εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ μουσικής, Madonna.

Τους τελευταίους μήνες η Madonna έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης σε ότι αφορά στην εμφάνισή της αλλά και τις αναρτήσεις της στα social media. Ότι έχει προβεί σε αισθητικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια το ξέραμε, ωστόσο αυτό που αγνοούσαμε ήταν σε πιο βαθμό.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή για να παραδώσει ένα βραβείο, ξεκινώντας όμως μία συζήτηση άνευ προηγουμένου στο twitter σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και τις επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο της.

«Αν δεν ανακοίνωναν ότι αυτή ήταν η Madonna δεν θα είχα ιδέα ποια ήταν αυτή που παρουσίαζε στα Grammy», σχολίασε ένας χρήστης. «Την αγαπώ και τη σέβομαι ως ένα μουσικό είδωλο, αλλά αυτό μου ράγισε την καρδιά. Δεν της μοιάζει πια», έγραψε ένα άλλος.

Άλλες αναρτήσεις περιλάμβαναν σχόλια όπως «Δεν μπορεί να είναι αυτή» και «Δεν ακούγετε καν σαν εκείνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση