ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

5 τρόποι για να ξυπνήσεις χωρίς καφεΐνη

Αφήστε την καφεΐνη στο πλάι και δοκιμάστε αυτούς τους 5 τρόπους για να νιώθετε αναζωογονημένοι κάθε πρωί

Μαρία Σάββα

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο πρωινός καφές είναι ωραίος, αλλά η καθημερινή του κατανάλωση μας κάνει σιγά σιγά, να τον «χρειαζόμαστε» για να καταφέρουμε να ξυπνήσουμε, με αποτέλεσμα να στερούμε στον εαυτό μας ένα φυσικό ξύπνημα. Δοκιμάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις και ξεκινήστε τα πρωινά σας γεμάτοι ενέργεια ακόμη και χωρίς τον καφέ.

1.Ξεκινάτε την μέρα σας με λίγη γυμναστική

Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας 30 λεπτά νωρίτερα και ξυπνήστε για ένα γρήγορο τρέξιμο, ποδήλατο ή κολύμπι πριν την έναρξη της ρουτίνας σας. Θα αντλήσετε το αίμα σας, και θα έχετε καλύτερη διάθεση για την ημέρα.

2.Πιείτε ένα ποτήρι παγωμένο νερό

Η κατανάλωση ενός παγωμένου ποτηριού νερού έχει αποδειχθεί ότι επιταχύνει το μεταβολισμό σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και κάνει το πεπτικό σας σύστημα και να αναφέρουμε επίσης, ότι σας βοηθά να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες κατανάλωσης νερού. 

3.Κάντε ένα κρύο ντους

«Συγκλονίστε» το σύστημά σας και ξεκινήστε την μέρα σας, κάνοντας ένα κρύο ντους. Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο τρόπο να ξυπνήσετε, αυτή είναι η κατάλληλη συμβουλή που πρέπει να δοκιμάσετε! Δεν αντέχετε ένα παγωμένο ντους; Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με χλιαρό νερό και προχωρήστε στο κρύο για ένα πιο ήπιο ξεκίνημα της ημέρας σας. 

4.Φάτε ένα πλούσιο πρωινό

Αφαιρέστε τα βαρετά δημητριακά από την δίαιτα σας και φτιάξτε κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση. Δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε τα πρωινά; Ετοιμάστε τα υλικά σας από το προηγούμενο βράδυ και ρίξτε τα όλα σε ένα τηγάνι, θα ενθουσιαστείτε που θα ξυπνήσετε και θα φάτε ένα πλούσιο γεύμα πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας. 

5.Βάλτε το αγαπημένο σας playlist

Τίποτα δεν κάνει καλύτερη τη μέρα σας από το να ξυπνάτε ακούγοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια. Τραγουδήστε ή χορέψτε καθώς ετοιμάζεστε για την ημέρα σας για μια άμεση τόνωση της διάθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση