ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Σοφία Χατζηπαντελή: «Νόμιζα ότι τελείωσε η καριέρα μου»

Η στιγμή που έκανε το διάσημο μοντέλο να θεωρήσει πως όσα έχει κτίσει θα καταρρεύσουν.

Δέσποινα Άσπρου

Αρνούµενη να µπει σε καλούπια και παραµένοντας ανεπηρέαστη από τη γνώµη των άλλων, η Σοφία Χατζηπαντελή διαγράφει τη δική της λαµπερή πορεία στον κόσµο της µόδας και καταφέρνει µε το body positive κίνηµα #Unibrow που έχει ιδρύσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και να στέλνει τα δικά της ηχηρά µηνύµατα για τη «διαφορετικότητα».

Και ενώ η ίδια μέσα στα χρόνια έχει κατορθώσει να γίνει παγκόσμια γνωστή, υπήρξε κάποια στιγμή που φοβήθηκε πως όσα με κόπο έχτισε θα καταρρεύσουν καθώς υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κατά την περίοδο του lockdown, του διεθνούς φήμης μοντέλο βρισκόταν στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται. Εκμεταλλευόμενη την παραμονή της στο νησί μας, όπως η ίδια αποκάλυψε: «Ζούσα μέσα στο μπικίνι μου (Ένιωθα πολύ τυχερή, που ήμουν τόσο κοντά στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια μιας τόσο αγχωτικής περιόδου)».

Και ενώ η ίδια απολάμβανε καθημερινώς τον χρόνο της κάνοντας ηλιοθεραπεία, η ηρεμία της χάλασε όταν υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού. «Νόμιζα ότι η καριέρα μου τελείωσε. Κατέληξα με 3ου βαθμού εγκαύματα σε όλο μου το πρόσωπο και το σώμα..», αποκάλυψε στην συνέχεια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση