ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η αντίδραση της Avril Lavigne όταν topless διαδηλώτρια εισέβαλε στη σκηνή

Στα καναδικά βραβεία Juno Awards.

Ριάνα Στυλιανού

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν τα καναδικά βραβεία Juno Awards, και μία από τους σταρ που έκαναν perform ήταν η Avril Lavigne. Tην ώρα που η 38χρονη βρισκόταν επι σκηνής και προλόγιζε την εμφάνιση του AP Dhillon, μια γυμνόστηθη διαδηλώτρια εισέβαλε διακόπτοντάς την και έχοντας στην πλάτη της το μήνυμα: «Save the Green Belt».

Το εν λόγω slogan είναι μια αναφορά σε ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ανάπτυξης από την κυβέρνηση του Οντάριο του Καναδά, το οποίο προβλέπει την ανέγερση κατοικιών σε προστατευόμενη γη.

Αρχικά η Avril αγνόησε τη διαδηλώτρια συνεχίζοντας να μιλάει, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να χορεύει και να κάνει απότομες κινήσεις, η τραγουδίστρια απευθύνθηκε στη διαδηλώτρια και της είπε να φύγει από τη σκηνή χρησιμοποιώντας έναν υβριστικό χαρακτηρισμό.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το προσωπικό ασφαλείας συνόδευσε τη γυναίκα μακριά από τη σκηνή του Rogers Place.
Στη συνέχεια, ο αστέρας της Marvel και οικοδεσπότης της βραδιάς Simu Liu, συνεχάρη την Avril Lavigne που «χειρίστηκε τη γυμνόστηθη κυρία σαν επαγγελματίας».

Έπειτα, η Avril παρέλαβε το βραβείο TikTok Juno Fan Choice Award και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στην αναταραχή που είχε προηγηθεί λέγοντας τα εξής: «Τώρα κανείς δεν θα δοκιμάσει τίποτα αυτή τη φορά. Θα τη διαλύσω τη σκύλα», αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση