ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μπιφτέκια με γέμιση από φέτα και πιπεριά Φλωρίνης

Αθηνά Λοϊζίδου

Τα μπιφτέκια αυτά είναι απλά φανταστικά και 100% ελληνικά σε γεύση. Σπίτι τα φτιάχνουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν ψηθούν στο barbeque είναι πιο νόστιμα, αλλά αν αυτό είναι κόπος για σας και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, ψήστε τα στο τηγάνι χωρίς λάδι. Ψήστε για ένα λεπτό την κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε το τηγάνι και συνεχίστε το ψήσιμο της κάθε πλευράς για περίπου οκτώ λεπτά με το τηγάνι κλειστό.

Υλικά
Για 4 μπιφτέκια

600 γρ. χοιρινό κιμά
¼ ποτηριού ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 σταγόνες Tabasco
40 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
1 αβγό
½ κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
70 γρ. φέτα κομμένη σε κομματάκια
40 γρ. ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι σε ξύδι, στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια

Eκτέλεση
1. Βάζουμε τον κιμά, τον μαϊντανό, το Tabasco, τη φρυγανιά, το αβγό, την κανέλα, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
2. Πλάθουμε το μείγμα σε μπιφτέκια, βάζοντας λίγη φέτα και πιπεριά στο κέντρο κάθε μπιφτεκιού. Ψήνουμε στο BBQ την κάθε πλευρά για λίγα λεπτά, μέχρι τα μπιφτέκια να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν από μέσα.

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση