ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μικρές, παγωμένες δούκισσες

Αθηνά Λοϊζίδου

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο   
Χρόνος ετοιμασίας:
10΄

Θα χρειαστούμε 3 ατομικά μπολάκια των οποίων θα στρώσουμε τη βάση και τις άκρες με μπόλικη μεμβράνη ώστε να περισσεύει αρκετή γύρω-γύρω για να καλύψουμε τις δούκισσες και στο πάνω μέρος.

Εκτέλεση
1. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τη φρέσκια κρέμα, τη ζάχαρη, το κακάο, τη σκόνη σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά μ’ ένα κουτάλι.  Τέλος ανακατεύουμε μέσα τα μπισκότα. Το μείγμα είναι πολύ ρευστό αλλά αυτό μην σας ανησυχεί, διότι όταν τα γλυκά παγώσουν θα είναι τέλεια.
2. Μεταφέρουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια στρωμένα με μεμβράνη και εφαρμόζουμε καλά. Κλείνουμε με τη μεμβράνη και παγώνουμε καλά για 4 ώρες τουλάχιστον.
3. Για να σερβίρουμε ανοίγουμε τα ατομικά γλυκά, αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα, αφαιρούμε τη μεμβράνη και σερβίρουμε με παγωτό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση