ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Κοτόπουλο με μαρινάτα κουμανταρίας

Αθηνά Λοϊζίδου

Την ιδέα να φτιάξω το κοτόπουλο με αυτό τον τρόπο την πήρα από ένα εστιατόριο στο χωριό Ορόκλινη της Λάρνακας. Ήταν πολύ μαλακό και εύγευστο και αποφάσισα αμέσως να το δοκιμάσω στο σπίτι την επομένη. Πραγματικά πολύ γευστικό και μαλακό με ένα twist κυπριακής γεύσης.

Υλικά για 3 μερίδες
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
3 κουταλιές κουμανταρία
1 κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ Παραδοσιακό
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
Κομματάκια από διάφορα χρώματα πιπεριών

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο με την κουμανταρία, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να μαριναριστεί σκεπασμένο στο ψυγείο για τρεις ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ.
2. Όταν είμαστε έτοιμοι να ψήσουμε, περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ξύλινες σμίλες, αλλά εναλλάξ με τις πιπεριές και ψήνουμε σε ένα ζεστό τηγάνι ή στην ψησταριά.

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση