ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Καλαμαράκια στον φούρνο με γέμιση πιπεριάς

Αθηνά Λοϊζίδου

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος:

Eκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
2. Ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο, τη φέτα, την πιπεριά, το πιπέρι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τη ρίγανη.
3. Με το μείγμα γεμίζουμε τα καλαμαράκια.
4. Λαδώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ και τοποθετούμε μέσα τα γεμιστά καλαμαράκια. Τα ψήνουμε οκτώ λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση