ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Fussily με σος μανιτάρι

Αθηνά Λοϊζίδου

Τη συγκεκριμένη συνταγή την έχω βρει από το «The silver spoon, the bible of Italian cooking», που θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία βιβλία ιταλικής μαγειρικής. Είναι εύκολη και γρήγορη και είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει.

Υλικά
6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
800 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
500 γρ. φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
500 γρ. fussily
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Eκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να κοχλάσουν για 2-3 λεπτά και μετά σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά. Λίγο προτού η σος είναι έτοιμη, προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Ψήνουμε τα fusilli ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Tα στραγγίζουμε, τα βάζουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος, ρίχνουμε μέσα τη σος και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Ζυμαρικά: Τελευταία Ενημέρωση