ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα δάκρυα του Νίκου Χριστοδουλίδη & τα κλάματα της κόρης του Ιωάννας

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Χριστοδουλίδη μετά την εκλογή και η συγκίνηση της συζύγου του και νέας Πρώτης Κυρίας του νησιού μας, Φιλίππας Καρσερά.

Δέσποινα Άσπρου

Τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, έφεραν δάκρυα συγκίνησης και ευτυχίας στον Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας, και φυσικά στην σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά, η οποία κάθε στιγμή κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ήταν πάντα στο πλάι του.

Η στιγμή που δακρύζει ο νέος πρόεδρος απαθανατίστηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε βίντεο που ανήρτησε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Χριστόφορος Τορναρίτης, μετά και το τελικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών. 

Στην ανάρτηση του ο κος Τορναρίτης σημειώνει: «Συγκινητικές στιγμές και η ευαίσθητη πλευρά του Πρόεδρου @nikoschristodoulides. Νεβερσαρεντερ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christofer Tornaritis (@christofertorno)

H συγκίνηση και η χαρά του νέου προέδρου μετά τα αποτελέσματα ήταν επίσης εμφανείς και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Και ενώ η αντίδραση του Χριστοδουλίδη ήταν αναμενόμενη, η πιο συγκινιτική μάλλον στιγμή για τον ίδιο, ήταν τα κλάματα της 18χρονης κόρης του Ιωάννας, η οποία ήταν και αυτή που τον πρότεινε για πρόεδρο. Σύμφωνα με το 24news πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρισκόταν με την οικογένεια και στενούς συνεργάτες του στο επιτελείο του. Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την μεγάλη του κόρη Ιωάννα να έχει ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς, εμφανώς συγκινημένη. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS