ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το ''And Just Like That'' επανέφερε ένα iconic φόρεμα της Carrie

Θυμάστε αυτό το Atelier Versace φόρεμα;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν μια γενική απορία αν στο ''And Just Like That'' θα δούμε iconic looks από την Carrie, όπως βλέπαμε στο ''Sex and the City'', η απάντηση πλέον μπορεί να είναι θετική. Το reboot της αγαπημένης σειράς είναι γεμάτο με μοναδικά fashion κομμάτια αλλά δεν μιλάμε μόνο για νέα looks. Μετά τα μπλε Manolo Blahnik που φορούσε η Carrie στον γάμο της που είδαμε ξανά στο πρώτο επεισόδιο, ένα ακόμα iconic κομμάτι εμφανίστηκε ξανά. 

Μιλάμε για το Atelier Versace Mille Feuille φόρεμα που είχε φορέσει η Carrie στην τελευταία σεζόν του ''SATC'' όταν ο Petrovsky την έστησε στο ραντεβού, αφήνοντάς την να μείνει μόνη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, φορώντας αυτό ακριβώς το φόρεμα. 


Το iconic φόρεμα, όταν το φόρεσε η Carrie στο Παρίσι.

Αυτό ακριβώς εμφανίστηκε ξανά πρώτα για να το δείξει στην Seema και ακόμα μια όταν το φόρεσε η πρωταγωνίστρια για να... καθήσει στο παράθυρό της και να απολαύσει το φαγητό της.  ''Θες να δεις κάτι καταπληκτικό; Είναι το καμάρι μου'' λέει η Carrie στην Seema και εμφανίζει το φόρεμα πριν συμπληρώσει ''την φόρεσα δύο φορές, μία στο Παρίσι, και μια εδώ για πλάκα''. 


Η Carrie στο όγδοο επεισόδιο του ''And Just Like That''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση