ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Tι μαγιό θα φορέσουμε φέτος;

Κι όμως χωρίς να το καταλάβουμε η περίοδος που ξεκινήσαμε να προετοιμαζόμαστε για την παραλία έχει πλησιάσει. Έχουμε ξεκινήσει να βάζουμε στο μυαλό μας τις εξορμήσεις μας στην θάλασσα, τις διακοπές μας αλλά και τα σύνολα που θα μας κάνουν να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Οι σχεδιαστές εννοείται πως έχουν προνοήσει για εμάς αποδεικνύοντας μας ποιες θα είναι οι τάσεις στα μαγιό το καλοκαίρι. Το κλασσικό tie-dye που κάναμε παλιά στο μάθημα της οικιακής οικονομίας μας φέρνει δυναμικά ο οίκος Chanel.

H δεκαετία του ’90 επιστρέφει μέσα από τον οίκο Versace που αναδημιουργεί σχέδια που είχαν αγαπηθεί από τον Gianni Versace. O Isabel Marant προωθεί τον ρομαντισμό και την δεκαετία του ’70 με το αγαπημένο crochet. Η ρετρό εκδοχή του πουά αναδεικνύεται από τον οίκο Jacqemus ενώ έρχεται αντιμέτωπο με το sporty που είδαμε από τον οίκο Fenty x Puma.

Tα φεμινιστικά αλλά και κοινωνικά μηνύματα δεν λείπουν ούτε από τα μαγιό που είδαμε να μας δείχνει ο οίκος Βaja East. Ποιος είπε πως δεν μπορείτε να είστε λαμπερές και στην παραλία; Σίγουρα όχι ο οίκος Bottega Veneta που αναδεικνύει μαγιό με glitters, έτσι γιατί μας αξίζει να είμαστε λαμπερές και στην παραλία. Το κλασσικό μαύρο μαγιό δεν μπορεί να λείπει από τις επιλογές μας και ο οίκος Alberta Feretti ξέρει πώς να το αναδεικνύει σωστά. Cartoons και παιχνιδιάρικο ύφος μας δείχνει ο Jeremmy Scott ενώ μας προετοιμάζει για αγώνες δρόμου ο Τommy Hilfiger.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X