ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

O Salvatore Ferragamo στο Λούβρο

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο της μόδας φιλοξενώντας την επίδειξη μόδας του οίκου Salvatore Ferragamo για το καλοκαίρι του 2013.

Στην πασαρέλα, μήκους 140 μέτρων, περπάτησαν 40 μοντέλα φορώντας ρούχα του γνωστού οίκου σε απαλούς γκρίζους τόνους, που ταίριαζαν με το εσωτερικό του χώρου και τιμούσαν τη γαλλική αισθητική.

 

O creative director του Salvatore Ferragamo, Massimiliano Giornetti, δήλωσε πως «δεν είναι τυχαίο που διαλέξαμε το Λούβρο για το χώρο της επίδειξης. Έχει ένα νόημα που πάει πέρα από το απλό concept της μόδας. Είναι ένα statement, η συνέχιση μιας μακράς παράδοσης ομορφιάς και ευαισθησίας, πάθους και αγάπης για την τέχνη. Είναι ένα πολύ θετικό μήνυμα, ένας τρόπος να επαναβεβαιώσουμε το ιταλικό πνεύμα και την κουλτούρα μας».

Στο event παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Hilary Swank, Leighton Meester, Anna Dello Russo και Karolina Kurkova. Μετά το τέλος της επίδειξης, οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρευρεθούν σ’ ένα exclusive δείπνο που διοργάνωσε ο οίκος, αλλά και μια ιδιωτική ξενάγηση στους χώρους του μουσείου.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Salvatore Ferragamo χρηματοδοτεί μία από τις νέες εκθέσεις του μουσείου με τίτλο «Saint Anne – Leonardo Da Vinci’s Masterpiece».


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση