ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Μόνικα Λεβίνσκι σε ρόλο μοντέλου

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «You've Got the Power» και στέλνει το δικό της μήνυμα δυναμικότητας.

Μαρία Καραμάνου

Η Μόνικα Λεβίνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστή ως αποτέλεσμα του σκανδάλου που σχετίστηκε με τη σχέση της με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον. Η σχέση αυτή προκάλεσε έντονη αντίδραση και πολύ μεγάλη δημοσιότητα καθώς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της εποχής. Ο ίδιος ο πρόεδρος Κλίντον, μετά από λίγα χρόνια, παραδέχτηκε τη σχέση του με τη Λεβίνσκι, γεγονός που προκάλεσε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και συζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Μόνικα Λεβίνσκι, πλέον στα 50 της, βρίσκεται σε μια νέα φάση της ζωής της. Συμμετέχοντας στην καμπάνια «You've Got the Power» της Reformation, επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία της εγγραφής στη ψηφοφορία εν όψει των εκλογών του 2024. Μέσω αυτής της συμμετοχής, η Λεβίνσκι δείχνει ότι πλέον στέκεται στα δικά της πόδια και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης.

Μετά τον ανελέητο προβοκατόρικο χαρακτήρα των Μέσων Ενημέρωσης και τον σάλο που προκάλεσε η σχέση της με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Κλίντον, το 1998, η Λεβίνσκι επέλεξε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή της σε αυτήν την καμπάνια αποτελεί μια νέα αρχή και έναν τρόπο για να επιστρέψει στο προσκήνιο, επιδεικνύοντας τη δύναμη και την αφοσίωσή της στις αξίες που υποστηρίζει.

Η ίδια τόνισε, «Ψηφοφορία σημαίνει να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να ακουστεί και είναι η πιο καθοριστική -και ισχυρή- πτυχή της δημοκρατίας. Η ψήφος είναι πάντα σημαντική, αλλά το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα υψηλό φέτος με την απογοήτευση και την απάθεια των ψηφοφόρων να απειλούν να επηρεάσουν σημαντικά την προσέλευση». 

Στην καμπάνια, η Λεβίνσκι ποζάρει για τον φακό της Zoey Grossman φορώντας τα νέα ρούχα της συλλογής. Σε συνέντευξή της στο Elle, αναγνώρισε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις και δήλωσε, «Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων είναι αυξημένη, όπως και η απάθεια τους. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας».

Εκτός από το θέμα της ψήφου, η Λεβίνσκι επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την εκστρατεία για να ενισχύσει την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης στις γυναίκες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο Elle, μια γυναίκα Ref (αναφερόμενη στην εταιρεία που προωθεί την εκστρατεία) θεωρείται δυναμική και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη φωνή της. Προσθέτει ότι η αναγνώριση των περιοχών όπου οι γυναίκες μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και η ζήτηση αυτής της βοήθειας είναι ένας τρόπος για να αισθανθούν πιο δυνατές.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση