ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Άντρεα Κυριάκου: To ευχαριστώ στους γονείς της

«Δεν υπάρχουν λέξεις αρκετά δυνατές για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη στους γονείς μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρεα Κυριάκου, αγαπητό πρόσωπο της κυπριακής showbiz, η οποία είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένειά της και τον σύντροφο της, ανάρτησε ένα βίντεο με τους γονείς της στην παιδική χαρά, όπου φροντίζουν την κόρη της.

Αυτή η πράξη της Κυριάκου, το να μοιράζεται ένα τόσο προσωπικό και συγκινητικό στιγμιότυπο από τη ζωή της οικογένειάς της στα social media, αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη τάση του να κοινοποιούμε σημαντικές στιγμές στον ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο μέσω διαδικτύου. Το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη και την αγάπη που νιώθει για τους γονείς της, καθώς και την ευτυχία της για την τρυφερότητα και την αγάπη που δείχνουν στην εγγονή τους.

Η ίδια έγραψε, «Δεν υπάρχουν λέξεις αρκετά δυνατές για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη στους γονείς μου. Ευλογημένη με τους καλύτερους».

Η ανάρτηση αυτή μπορεί να ενισχύσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ της Άντρεας και των ακολούθων της, προσφέροντας μια πιο ανθρώπινη και προσωπική ματιά στη ζωή της.  Μέσα από την ανάρτησή της, η Άντρεα δείχνει ότι πέρα από τις επιτυχίες και τις δημόσιες εμφανίσεις, οι οικογενειακές στιγμές και οι δεσμοί είναι αυτά που πραγματικά μετρούν και προσδίδουν νόημα στη ζωή μας.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση