ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Κάντε το σύνολό σας να φαίνεται ακριβότερο με μόνο μία λεπτομέρεια

Με ένα απλό alternation ή με την επένδυση σε κάποια “έξυπνα” κομμάτια, το look σας θα εντυπωσιάσει.

Ριάνα Στυλιανού

Στην σήμερον ημέρα, όπου οι τάσεις αλλάζουν με την εβδομάδα, η ποικιλία στην αγορά είναι τεράστια και οι επιλογές μας όσον αφορά την ενδυμασία μας ακόμα περισσότερες, ίσως μερικές φορές να βρίσκουμε τη μόδα λίγο overwhelming.

Σε καμία περίπτωση δεν προωθούμε το να ακολουθάτε πιστά τις τάσεις της μόδας χωρίς να σας εκφράζουν. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έμπνευση και να μοιραστούμε μαζί σας tips, που μπορείτε εσείς στη συνέχεια να υιοθετήσετε και να προσαρμόσετε στο προσωπικό σας γούστο.
Αυτή τη φορά, αποκαλύπτουμε το “μυστικό” με το οποίο θα κάνετε το σύνολό σας να δείχνει ακριβότερο, πιο φινετσάτο και σίγουρα πολύ πιο κομψό. Με αυτή τη λεπτομέρεια μπορείτε να αναβαθμίσετε όλα σας τα σύνολα, για όλες τις ώρες της ημέρας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ο λόγος για τα φτερά, το στοιχείο που είχε φέτος την τιμητική του όσο ποτέ άλλοτε, μπορεί να κάνει μαγικά σε μια εμφάνιση!
Πέραν από το να επενδύσετε σε φούστες, πουκάμισα ή παπούτσια με φτερά, μπορείτε κάλλιστα να ενσωματώσετε αυτό το στοιχείο στα ήδη υπάρχοντας σας. Κάνοντας λοιπόν, τη βόλτα σας σε οπουδήποτε κατάστημα υφασμάτων, μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές φτερών, σε πολλά χρώματα και μήκη, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε.

Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα αναβαθμίσετε το look σας, αλλά ταυτόχρονα θα γνωρίσετε και μια πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση