ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Η Barbie και ο Ken καλεσμένοι στο show το F/W 2021 του Balmain

Για τη γυναικεία και ανδρική συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 ο οίκος Balmain συνεργάστηκε με τη Mattel.

newsroom must

Όπως και σε πολλούς από εμάς, τα ταξίδια λείπουν στον Olivier Rousteing, τον διευθυντή δημιουργικού του οίκου Balmain. Ο ίδιος θέλησε μέσα από την παρουσίαση του show για τη γυναικεία και ανδρική συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 του γαλλικού οίκου να το κάνει ξεκάθαρο. Με τον φακό να το καταγράφει σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού, το show περιλάμβανε ένα παροπλισμένο 777 της Air France και μοναδικούς παρευρισκόμενους την Barbie και τον Ken.

«Δεν ξέρω πού πηγαίνουμε» είπε ο Olivier Rousteing, πριν ξεκινήσει το streaming του show. «Ξέρω όμως ότι κάπου πηγαίνουμε. Ο στόχος δεν είναι ο προορισμός αλλά ο πηγεμός αυτός καθαυτός - το ταξίδι, η αναχώρηση και η απόδραση». Για τη γυναικεία και ανδρική συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 ο οίκος Balmain συνεργάστηκε με τη Mattel και προσκάλεσε στο show δύο κούκλες Barbie και μία κούκλα Ken. Οι κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως μανεκέν φορώντας κρεασιόν σε παστέλ χρώματα με ιδιαίτερα τονισμένους μυτερούς σαν παγόδα ώμους, ευθεία αναφορά σε δημιουργίες του ιδρυτή του οίκου Pierre Balmain.

«Από το ντεμπούτο της το 1959, είναι ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτοντας τη φαντασία και επηρεάζοντας συζητήσεις σε όλον τον κόσμο. Κάθε μια από τις συνεργασίες στις οποίες έχει συμμετάσχει η Barbie είναι ένας καθρέφτης των καιρών και ένα στιγμιότυπο της ποπ κουλτούρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση