ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η συνεργασία της Beyoncé;

H Beyoncé με σπάνιο διαμάντι

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η νέα καμπάνια του Tiffany & Co. γιορτάζει ένα από τα πιο γνωστά love stories της γενιάς μας, αυτό της Beyoncé και του Jay-Z. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ιστορικό κίτρινο Tiffany διαμάντι 128.54 καρατίων, με λουκ εμπνευσμένο από τα '60s, με μαύρο φόρεμα που παραπέμπει στην Audrey Hepburn και στο ''Breakfast at Tiffany's'' . Το ζευγάρι, επίσης, ποζάρει μπροστά από έναν σπάνιο πίνακα του Jean-Michel Basquiat που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

''Η Beyoncé και ο Jay-Z είναι η επιτομή της μοντέρνας ιστορίας αγάπης. Ως ένα brand που πάντα στήριζε την αγάπη, την δύναμη και την έκφραση του εαυτού μας, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πιο εμβληματικό ζευγάρι που εκπροσωπεί τις αξίες του Tiffany's. Είναι τιμή μας που έχουμε τους Carters στην οικογένειά μας'' λέει ο υποδιευθυντής του Tiffany & Co. 

Στην καμπάνια με τίτλο ''About Love'', το απίστευτο κίτρινο διαμάντι το βλέπουμε για πρώτη φορά. Ανακαλύφθηκε το 1877 στα μεταλλεία της Νότιας Αφρικής, και είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις πολύτιμου λίθου του 19ου αιώνα. Ο συνιδρυτής του Tiffany & Co. αγόρασε το διαμάντι το 1877. Μέρος της συνεργασίας τους, επίσης, θέλει το brand να δωρίζει $2 εκατομμύρια σε υποτροφίες στα ''Ιστορικά Πανεπιστήμια και Κολέγια Μαύρων''.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  tiffany and co  |  jay-z  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση