ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

Giambattista Valli: «Μετά από έναν τυφώνα, ο ήλιος βγαίνει ξανά»

''Πέρα από την αρνητική και βαθιά τραγική έκβαση των γεγονότων, βρίσκω προσωπική ευχαρίστηση σε αυτή την απομόνωση''

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Giambattista Valli που ενόψει της πανδημίας που ταλανίζει τον πλανίτη μας παραμένει στο σπίτι του στο Παρίσι αποκαλύπτει πως επικεντρώνεται στην οικογενειακή του ζωή και απολαμβάνει τις σπάνιες γι' αυτόν προσωπικές στιγμές. Ο ίδιος όμως μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά, ωστόσο δεν επαναπαύεται. Ο Ιταλός σχεδιαστής προσπαθεί να προετοιμάσει τις επιχειρήσεις του για μία ιστορικά προκλητική χρονιά.

«Πέρα από την αρνητική και βαθιά τραγική έκβαση των γεγονότων, βρίσκω προσωπική ευχαρίστηση σε αυτή την απομόνωση. Αυτό το διάλειμμα, το οποίο δεν προσφέρει άλλη εναλλακτική λύση εκτός από το να σκεφτείς τον εαυτό σου, αυτή η στιγμή της βαθιάς ενδοσκόπησης, φέρνει πνευματική ικανοποίηση, ειδικά επειδή έπεσα σε έναν ασταμάτητο κύκλο σκέψης - δράσης τα τελευταία χρόνια» τονίζει σε συνέντευξή του στο WWD o γεννημένος στη Ρώμη σχεδιαστής μόδας.

Το διάστημα αυτό, όπως εξηγεί, δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για πάνω από 24 ή 48 ώρες σημειώνοντας ότι όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα θα βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Διαβάζοντας τα όσα δήλωσε, παραδεχόμαστε πως έχει δίκιο. Θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν και για τον λόγο αυτό πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, προσγειωμένοι και να ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα το κατάλληλο εμβόλιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση