ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Έτσι γίνεται η σωστή οργάνωση ντουλάπας, σύμφωνα με την Ζυγούλη

«Κανόνας νούμερο ένα. Η δουλειά γίνεται όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο»

Η Κατιά Ζυγούλη είναι αρκετά ενεργή στα social media ενώ διατηρεί έναν από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο ελληνικό Youtube. Η ίδια δημοσιοποιεί συχνά βίντεο όπου δίνει συμβουλές σε άλλες γυναίκες για την μητρότητα, τις καθημερινές εργασίες και διάφορα προϊόντα περιποίησης.

Με τελευταία θεματική της, το πώς να οργανώσεις σωστά την ντουλάπα σου. «Στο παρελθόν η διαδικασία μου έπαιρνε 2 ημέρες. Κάποια στιγμή με έπιανε απελπισία και τα κλάματα. Τώρα για τα 4 παιδιά μου η ίδια διαδικασία μου παίρνει το πολύ 2 ώρες», είπε η αρχικά η Κάτια Ζυγούλη στο βίντεο της, εξηγώντας στην συνέχεια τον τρόπο που βρήκε για να οργανώνει σωστά τις ντουλάπες του σπιτιού της.

«Κανόνας νούμερο ένα. Η δουλειά γίνεται όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο. Γιατί όταν θα πας να αποχωριστείς το αγαπημένο του φουτεράκι θα σου πει το παιδί ότι είναι αυτό που θέλει», είπε στην συνέχεια, δείχνοντας στο διαδικτυακό κοινό της, τη ντουλάπα της κόρης της Αριάδνης, η οποία όπως ανέφερε αγαπά τις σαλοπέτες. «Είναι λουσού. Της αρέσουν πάρα πολύ τα ρούχα. Πολλά ρούχα είναι με τα καρτελάκια. Έχει αδυναμία στις σαλοπέτες!», ξεκίνησε να λέει και προχώρησε δίνοντας και άλλες συμβουλές.

Δείτε εδώ το βίντεο της Κάτια Ζυγούλη

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση