ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Είστε έτοιμες να γνωρίσετε την Gabrielle;

Από την ''The Boy'' που κυκλοφόρησε το 2011 μέχρι σήμερα ο οίκος Chanel δεν μας έχει συστήσει κάποια καινούργια τσάντα και η ολοκαίνουργια συλλογή ήταν φυσικό να προκαλέσει φρενίτιδα ανάμεσα στις μεγαλύτερες φαν του. Για να τιμήσει το έτος Gabrielle, o Karl Lagerfeld εμπνεύστηκε την... ''Gabrielle'', που πρωτοείδαμε στο fashion show του οίκου Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και είναι η νέα hot επένδυση για τα κορίτσια της Chanel.

Εμπνευσμένα από τις χιαστί τσάντες που φορούσαν οι άνδρες στον ιππόδρομο τα νέα σχέδια του οίκου ''βασίζονται'' στην επιθυμία της ίδια της Coco Chanel να δώσει στις γυναίκες κάτι που θα νιώθουν ''ελεύθερες'', γι' αυτό και η νέα συλλογή αντανακλά ακριβώς αυτό, την ''ελευθερία'' στο στυλ.

Γι' αυτό και η ''Gabrielle'' κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, ως κλασσική τσάντα ώμου σε στυλ hobo, ως τσάντα πλάτης, ως shopper και ως μικρό πορτοφολάκι.

Για να ανακοινώσει το νέο του ''εγχείρημα'' ο Κάιζερ δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει ένα μίνι φιλμ, το οποίο προβάλλει αποκλειστικά το Harper's Bazaar και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ. Είναι μια αστεία ιστορία δύο κοριτσιών, που μπαίνει ανάμεσα στη φιλία τους μια τσάντα, που δεν είναι άλλη από την ''Gabrielle''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση