ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Dopamine Dressing: Η τάση που ανεβάζει τη διάθεση

Πως να υιοθετήσετε το χαρούμενο trend και να γεμίσετε την γκαρνταρόμπα σας με θετική ενέργεια.

Μαρία Καραμάνου

Η τάση του "Dopamine Dressing" είναι ένας τρόπος να επιλέγετε τα ρούχα σας έτσι ώστε να αυξήσετε την χαρά και την θετική σας διάθεση μέσω της ενεργοποίησης της ντοπαμίνης, μιας χημικής ουσίας που προκαλεί αίσθημα ευτυχίας. Αν θέλετε να υιοθετήσετε αυτήν την τάση, μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους:

Η ιδέα είναι να διαλέγετε τα ρούχα σας με βάση το πώς σας κάνουν να νιώθετε εσείς και όχι απαραιτήτως με βάση τις τελευταίες τάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανανεώνετε τη διάθεσή σας και να απολαμβάνετε περισσότερο τη μόδα.

Photo By @neverfullydressed On Instagram

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και να δώσετε μια φρέσκια πνοή στο στυλ σας, τότε επιλέξτε ρούχα με έντονα μοτίβα και prints. Αφήστε στην άκρη τα μονόχρωμα ρούχα και επιδιώξτε πολύχρωμα και πρωτότυπα μοτίβα που θα ανανεώσουν το στυλ σας και θα αναζωογονήσουν τη διάθεσή σας.

Photo By @dressedinlala On  Instagram

Ας αφήσουμε πίσω τα σοβαρά πρόσωπα και αντικαταστήσουμε τη στυλιστική μας επιλογή με χαρούμενα emojis και φιλικά σχέδια. Φορώντας ρούχα που διακοσμούνται με αυτά τα αγαπησιάρικα σύμβολα, δημιουργούμε άμεσα μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και χαράς στο στυλ μας.

Photo By @themayfairgroup On Instagram

Ένας τρόπος να ανανεώσετε το στυλ σας είναι να επιλέξετε ρούχα που φέρουν ενθαρρυντικά μηνύματα και έξυπνες φράσεις. Αφήστε τα λογότυπα και τα σχέδια στα ρούχα να εκφράσουν την αισιοδοξία και το θετικό μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα σας γίνονται καμβάς για να εκφράσετε την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο.

Photo By @farmrio On Instagram

Για να αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και ελεύθεροι, επιλέξτε ρούχα με χαλαρές γραμμές που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα σας, χωρίς να το περιορίζουν. Αφήστε το σώμα σας να κινείται φυσικά και να αναπνέει. Η άνεση είναι ο συνεργάτης της χαράς και αυτό το στυλ σας επιτρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι και άνετοι, προσθέτοντας χαρά στην καθημερινότητά σας.

Photo By @tessavmontfoort On Instagram

Δημιουργήστε διασκεδαστικά και πολυδιάστατα σύνολα συνδυάζοντας υλικά όπως πούλιες με τζιν, σατέν ή δέρμα. Αυτός ο συνδυασμός υλικών προσφέρει μια διασκεδαστική και πολύπλοκη αίσθηση στο ντύσιμό σας, δίνοντας έναν ανανεωμένο αέρα στο στυλ σας.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση