ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

MFW: Τα street style looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας

Τα dashion show αποτέλεσαν μία αποκάλυψη για τη φετινή μόδα.

Μαρία Καραμάνου

Η μετάβαση από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο πάντα προκαλεί εντυπώσεις. Στο Μιλάνο, η μόδα αποκτά έναν πιο στενό, λιτό και σέξι χαρακτήρα. Η πόλη αυτή, με την πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά της, από τα αυτοκίνητα μέχρι τα έπιπλα και την αρχιτεκτονική της, επηρεάζει φυσικά τις συλλογές μόδας, τους χώρους της επίδειξης, την μουσική και, φυσικά, το street style. Ενώ δεν είναι τόσο μποέμ όσο οι Γάλλοι, το ιταλικό στυλ επικεντρώνεται στην πολυτέλεια και την αίγλη, με το χαρακτηριστικό ότι δεν φοβάται ποτέ να υιοθετήσει το κακό γούστο και να το αναδείξει με αυτοπεποίθηση.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που βλέπουμε στο street style κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Άνοιξης 2024 στο Μιλάνο δεν είναι ποτέ ανούσια, αδιάφορα ή κοινότυπα. Υπάρχει πάντα κάτι εκκεντρικό ή πρωτότυπο που τραβάει την προσοχή.

Οι μεγάλοι οίκοι όπως ο Fendi, η Prada και η Diesel παρουσίασαν τις συλλογές τους για την Άνοιξη του 2024 και οι καλεσμένες εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά outfits. Κάποιες φορούσαν μεταξωτά ρούχα σε έντονα χρώματα, ενώ άλλες επέλεξαν distressed denim δημιουργίες του Glenn Martens. Στη συνέχεια, οι οίκοι Max Mara, Tod's, Alberta Ferretti και Gucci προσέδωσαν το δικό τους ύφος στο street style, δίνοντας έντονη αισθητική προσωπικότητα στις εμφανίσεις που παρατηρήθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Αυτά είναι τα σύνολα που ξεχώρισαν και προσέλκυσαν τα βλέμματα:

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Photo By @carodaur On Instagram

Photo By @victoria On Instagram

Photo By @yoyokulala On Instagram

Photo By @livia On Instagram

Photo By @oliviapalermo On Instagram

Photo By @erika_boldrin On Instagram

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση