ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Denim shorts; Ναι, θα φορεθούν πολύ φέτος

Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Ένα ακόμη item από το παρελθόν κάνει ένα δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι. Αν είσαι ο τύπος γυναίκας που έχεις λατρέψει τα biker shorts και τα έχεις αγοράσει σε όλα τα χρώματα, σχέδια, prints κτλ, σημαίνει ότι αυτό το ρούχο σε ενδιαφέρει εξ ίσου.

Και για να μην νομίζετε πως ενδιαφερόμαστε μόνο για συγκεκριμένα στυλ, το συγκεκριμένο κομμάτι ενδιαφέρει και εσένα που ίσως προτιμάς κάτι όχι και τόσο κολλητό επάνω σου και θες να είσαι πιο άνετη με μια λίγο πιο χαλαρή εμφάνιση.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις.

Λοιπόν, στην αντίληψη μας έχει πέσει τον τελευταίο καιρό πως ένα καλοκαιρινό παντελόνι που είχε αφήσει το στίγμα του κατά την δεκαετία των '90s επιστρέφει φέτος. Οι περισσότερες bloggers, influencers κτλ του εξωτερικού το έχουν είδη φορέσει και το έχουν ήδη απογειώσει. Μιλάμε φυσικά για το crop denim shorts, με το μάκρος να φτάνει μέχρι το γόνατο. Το συγκεκριμένο ρούχο μπορείτε να το πείτε και παλιομοδίτικο, αλλά για να το φορούν οι διάφοροι trendsetters κάτι πρέπει να ξέρουν.

Εμείς ως γνωστό λέμε σε όλα ''ναι'' και σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο trend.

Τα extra tips που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με το all time classic oversized λευκό πουκάμισο, δένοντας το στη μέση για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας, ή μπορείτε να ανοίξετε τα κουμπιά και να βάλετε από μέσα ένα πλεκτό καλοκαιρινό top. Αν προτιμήσετε όμως το συγκεκριμένο παντελόνι σε στενή γραμμή, να προσέξετε το μάκρος αφού αν τελειώνει πιο κάτω από το γόνατο, πιθανόν να κάνει το πόδι ας να φαίνεται πιο κοντό.

Περιμένουμε να δούμε το συγκεκριμένο trend να εξαπλώνεται και εσάς να το απογειώνεται μαζί με τους αγαπημένους bloggers στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
denim shorts  |  fashion  |  tips  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X