ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες τσάντες του 2022

Δείτε ποιες celebrities ενέταξαν τις πιο iconic τσάντες της χρονιάς στην γκαρνταρόμπα τους.

Ριάνα Στυλιανού

Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ της γυναίκειας ενδυμασίας, είναι αναμφίβολα οι τσάντες, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως ένα σύνολο, όσο απλό και αδιάφορο μπορεί να είναι.

Εκτός από τα iconic κλασικά αξεσουάρ που είναι πάντα στο προσκήνιο της μόδας, όπως η εμβληματική Birkin του οίκου Hermés ή η 2,55 της Chanel, αυτή τη χρονιά έχουμε δει και πολλές άλλες τσάντες να κυριαρχούν στο street style scene και την γκαρνταρόμπα των μεγαλύτερων celebrities.

Κάντε scroll down για να δείτε ποιες είναι αυτές:

Coperni Swipe bag
H Kylie Jenner είναι μία από τις celebs που φόρεσε την συγκριμένη τσάντα, αλλά στην clear, γυάλινη εκδοχή της.

Jodie bag Bottega Veneta
Από καμία γκαρνταρόμπα που να ανήκει σε άτομο που λατρεύει τις πιο επίκαιρες τάσεις, δεν λείπει η Jodie bag του οίκου Bottega Veneta. Θεωρείται πλέον iconic κομμάτι καθώς μπορεί να συνοδεύσει όλα τα σύνολα με αέρα κομψότητας.

Le Bambino Jaquemus
Ακόμα ένα σχέδιο που αγαπούν τόσο οι celebs όσο και οι stars του street style scene, είναι η shoulder bag Le Bambino από τον Jaquemus. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που χαρακτηρίζεται από ευελιξία και πρακτικότητα.

Celine mini 16 bag
Μία από τις νέες εμμονές των γυναικών της μόδας είναι χωρίς αμφιβολία η μίνι bag 16 από την γαλλική επωνυμία Celine, την οποία μάλιστα λατρεύει η Kaia Gerber.

Loewe puzzle hobo bag
Το πρώτο μοντέλο σε τσάντα που δημιούργησε ο Jonathan Anderson για την Loewe, βρίσκεται ακόμα στην κορυφή των πωλήσεων και έχει πλέον αναγνωριστεί ως μία από τις it-bags του 2022.

Diesel 1DR bag
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς που πρόκειται να αποχαιρετήσουμε σε μερικές μέρες, είναι η τσάντα 1DR της Diesel με το magnetic. Μερικές celebs που την ενέταξαν στην γκαρνταρόμπα τους είναι: Kylie Jenner, Julia Fox, Miley Cyrus και Megan Tee Stallion.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Fashion  |  bags  |  2022  |  μόδα  |  στυλ

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση