ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi μαύρο φόρεμα με μπεζ μοκασίνια και ζώνη καθρέφτη
 

«Εύκολοι μεζέδες για τις Απόκριες» στο Γαστρονόμο Φεβρουαρίου

Στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου θα βρείτε εύκολα πιατάκια με μεζέδες και πρωτότυπα κοκτέιλ για το καλύτερο αποκριάτικο πάρτι της ζωής μας.

Ακόμη ταξιδέψαμε στη Φλώρινα και γνωρίσαμε την ιδιαίτερη τοπική γαστρονομία της. Κρεατικά, πιπεριές Φλωρίνης, γίγαντες, πράσα, μανιτάρια και άλλα ντόπια προϊόντα σε αναπάντεχους συνδυασμούς.

Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα χειμωνιάτικη, πικάντικη, βαθιά ελληνική και συνάμα βαλκανική, «πολυεθνική».

Τέλος οι σεφ και οι ζαχαροπλάστες του Γαστρονόμου επανεφευρίσκουν την παράδοση και γράφουν... «γλυκιά» ιστορία!

Ευφάνταστοι συνδυασμοί, νέες τεχνικές και υλικά που ξαφνιάζουν: πορτοκάλι στο φούρνο με κονιάκ, ξινόμηλα με κανέλα, κυδώνια με μέλι, γλυκό κρασί και λουίζα, αχλάδια με Μαυροδάφνη και αστεροειδή γλυκάνισο κ.ά.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και το βιβλίο «20 Μεγάλες Ιδέες» με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση