ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Στρατηγική συνεργασία για Cyprus Cocktail Festival και «N-ice»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας στις 19:00

newsroom must

Το Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, και τα παγάκια «N-ice» του Ομίλου Παπαφιλίππου, ανακοινώνουν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για το Νο1 Cocktail Festival της Κύπρου!

Με την συνεργασία Cyprus Cocktail Festival – Ν-ice, τα κορυφαία σε ποιότητα παγάκια της αγοράς θα παρουσιάζονται ως κύριος χορηγός της εκδήλωσης όπου δέκα και πλέον κορυφαία μπαρ της Ευρώπης συναντούν δέκα και πλέον μπαρ της χώρας φτιάχνοντας μια μοναδική βραδιά. Η εκδήλωση φέτος θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας στις 19:00, αμέσως μετά το Digital Agenda Cyprus Summit όπου το συνέδριο σμίγει με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας.

Τα παγάκια «Ν-ice» με την κορυφαία ποιότητα τους είναι τα μόνα με διαδικασία αντίστροφης όσμωσης που αφήνει ανεπηρέαστη τη γεύση των υλικών στις δημιουργίες κοκτέιλ συνιστώντας έτσι τον τέλειο προμηθευτή για το κορυφαίο φεστιβάλ της χώρας!

Το Cyprus Cocktail Festival το οποίο διεξάγεται με τη συνεργασία του Difford’s Guide Greece, έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση τοι κοινού ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στον τομέα του, και έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα ’15 καλύτερα Cocktail Festival στον κόσμο από τον έγκυρο οδηγό «Drinks feed». Στηρίζεται εμπράκτως από τον Δήμος Λευκωσίας και το “Visit Nicosia”.

Τη διοργάνωση και μουσική επιμέλεια του Cyprus Cocktail Festival έχει ο Ν1 Dj του νησιού, το Deejay Radio 93.5.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η JCC και οι υπεραγορές ΑλφαΜεγα.

Για πρισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.digitalagendacy.com

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα διαφορετικό debate

Ένα διαφορετικό debate

Ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, κ. Πανίκος Νικολάου, απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών
newsroom must
 |  PROMO
Porsche Wellness Day

Porsche Wellness Day

Η Porsche Cyprus διοργάνωσε μια βιωματική ημέρα ευεξίας αποκλειστικά για γυναίκες
newsroom must
 |  PROMO