ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Digital Agenda και Techisland ενώνουν δυνάμεις

Ο οργανισμός «Techisland» είναι μη κερδοσκοπικός και σκοπό έχει την καθιέρωση της Κύπρου ως ελκυστικό προορισμό προσέλκυσης ταλέντων στην τεχνολογία

newsroom must

Το Digital Agenda Cyprus Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον οργανισμό «Techisland» ως κύριου χορηγού της πλατφόρμας «Alpha Stage» που σκοπό έχει την ανάδειξη νεοφυών επιχειρήσεων στην Κύπρο και την περιοχή.

Ο οργανισμός «Techisland» είναι μη κερδοσκοπικός με έτος ίδρυσης το 2021 και σκοπό έχει την καθιέρωση της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού προσέλκυσης ταλέντων στην τεχνολογία. Μέλη του Οργανισμού είναι το σύνολο σχεδόν των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας έχοντας βάση στην Κύπρο.

Το «Alpha Stage» είναι η δεύτερη σκηνή του συνεδρίου Digital Agenda Cyprus Summit που σκοπό έχει την ανάδειξη καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων που έχουν προσανατολισμό την τεχνητή νοημοσύνη και πραγματεύονται λύσεις στους τομείς Τουρισμού, ΜΜΕ, Εκπαίδευσης και Καλοζωϊας. Στη διαδικασία επιλογής των τεσσάρων καλύτερων προτάσεων που θα παρουσιαστούν την ημέρα του συνεδρίου κλήθηκαν νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) από Κύπρο, Ισραήλ και Ελλάδα. Παρόντες στις παρουσιάσεις θα βρίσκονται επενδυτικά ταμεία (Venture Capitals) που έχουν προσκληθεί για τον σκοπό αυτό. Η κορυφαία επιλογή της αξιολόγησης που θα λάβει έπαθλο 10,000 ευρώ θα αναδειχθεί μετά από αξιολόγηση των εγνωσμένου κύρους έξι αξιολογητών με επικεφαλής τον τέως Υφυπουργό Καινοτομίας, Κυριάκο Κόκκινο.

Οι αξιολογητές του “Alpha Stage” είναι:

DEMETRIOS ZOPPOS CO-FOUNDER & PARTNER, 33East,

ITAI GREEN FOUNDER AND CEO OF INNOVATE ISRAEL,

KATERINA PRAMATARI FOUNDING PARTNER AT UNI.FUND,

MELINA MAI TECHNOLOGY INVESTMENT ASSOCIATE AT BIG PI VENTURES,

YIANNIS EFTYCHIOU CO-FOUNDER & PARTNER 33East

Η προσπάθεια υποστηρίζεται από το Cyprus Seeds και το Invest Cyprus

Τι είναι το Digital Agenda Cyprus Summit:

Το #DAcy είναι συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία κάθε χρόνο την τρίτη εβδομάδα Οκτωβρίου. Σκοπός του είναι η προσέλευση ομιλητών διεθνούς κύρους απ΄ όλο τον κόσμο και πραγματεύεται τα τρέχοντα και μελλοντικά ζητήματα της ανθρωπότητας με περιφερειακή οπτική.

Κύριοι χορηγοί του DAcy είναι η Τράπεζα Κύπρου και η Cyta.

Στην κύρια σκηνή του (main stage) φέτος θα παρουσιάσουν άνω των 20 ομιλητών τη θεματική ομπρέλλα “The new normal”. Οι παρουσιάσεις θα καλύψουν τις εξής θεματολογίες: Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα νέα ΜΜΕ - πλατφόρμες streaming, το παγκόσμιο περιβάλλον για start ups, τις τελευταίες τάσεις παγκοσμίως στην τεχνολογία, το αυτοκίνητό ως πλατφόρμα επικοινωνίας κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεσθε στο www.digitalagendacy.com 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα διαφορετικό debate

Ένα διαφορετικό debate

Ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, κ. Πανίκος Νικολάου, απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών
newsroom must
 |  PROMO
Porsche Wellness Day

Porsche Wellness Day

Η Porsche Cyprus διοργάνωσε μια βιωματική ημέρα ευεξίας αποκλειστικά για γυναίκες
newsroom must
 |  PROMO