ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Rude Health: Γιόρτασε τις υγιεινές επιλογές σου, χωρίς συμβιβασμούς

Η Rude Health είναι η ημερήσια δόση θετικής ενέργειας που χρειαζόμαστε!

Η Rude Health είναι εδώ και μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό κόσμο γεύσεων! Μαζί της γιορτάζουμε με πάθος τις θρεπτικές επιλογές πρωινού, όπως ακριβώς και την ίδια την ζωή! 

H ιδέα γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην κουζίνα του Nick και της Camilla Barnard’s. Η Rude Health  έχει καταφέρει από το 2005 μέχρι σήμερα, να γεμίσει όχι μόνο τα μπολ αλλά και τις καρδιές χιλιάδων καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο! 

Έχοντας κερδίσει 23 βραβεία γευστικής αριστείας, στέκεται ψηλά στο βάθρο των ποιοτικών βιολογικών προϊόντων και ήρθε για να κάνει την ανατροπή! Τι κι αν μέχρι τώρα μετρούσαμε θερμίδες, η Rude Health μας κάνει να μετράμε μόνο απολαυστικές μπουκιές!

Με μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και μοναδικών γεύσεων στην γκάμα της, μας εμπνέει να δημιουργήσουμε θρεπτικούς και σούπερ απολαυστικούς συνδυασμούς πρωινού! Τα 4 είδη εναλλακτικών οργανικών ροφημάτων σε γεύση καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας και βρώμης και τα 3 είδη granola είναι έτοιμα να βάλουν την δική τους γευστική πινελιά στην κάθε μας μέρα! 

Χωρίς καθόλου συντηρητικά και οτιδήποτε τεχνητό, τα προϊόντα Rude Health γίνονται η καλύτερη παρέα στο ταξίδι της υγιεινής διατροφής! 

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, έχει υψώσει την σημαία της βιωσιμότητας ψηλά, ενώ το όραμα και οι αξίες της παραμένουν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων. 

  • 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες
  • 88% της συσκευασίας είναι από ανακυκλώσιμα υλικά
  • 100% χωρίς φοινικέλαιο
  • 34,4 τόνοι τροφών δόθηκαν σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες
  • 5% των κερδών μοιράζονται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Μέσα από τον γεμάτο χρώματα κόσμο της μας προκαλεί να δούμε την απολαυστική όψη της ζωής!

Τα προϊόντα Rude Health εισάγονται, προωθούνται και διανέμονται στην Κύπρο από τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ . Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett και σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση